Online Gudstjeneste er en service fra Køge.tv

Online Gudstjeneste

Køge.tv er indbegrebet af Streaming, for det er jo det vi gør på vores TV kanal. Så Gudstjeneste Streaming er lige os!

Kirke og kors nedefra

Vil I have jeres gudstjeneste online, så alle kirkegængerne og andre interesserede kan følge prædiken, så kontakt os på mail@koge.tv eller via nedenstående formular.

Vi kommer med både kameraer, mikrofoner og det nødvendige lys, for at sikre jer og seerne en optimal oplevelse. Vi har micro port (trådløs knaphulsmikrofon) til præsten, og shotgun mikrofoner til lyden fra orglet og salen.

KameraVi kan mixe jeres online gudstjeneste med 2-6 kameraer, så gudstjenesten bliver mere levende. Fx. fra præsten, koret, organisten osv. alt efter hvad I ønsker og finder relevant.

Vi indsætter tekster/titles undervejs (præstens navn osv.) og laver dækbilleder fra kirken. Vi kan også indsætte salmeteksterne i streamingen.

Kirke i lys
Vi kan streame på både Facebook, YouTube og/eller via et privat/sikret link.
Vi optager altid det streamede, så I har hele gudstjenesten til senere brug, og kan få lavet en trailer (kort udgave/sammenklip) af den hvis I ønsker.

Vi er 2 mand på opgaven, og normalprisen er kr. 7.995 + moms for en udsendelse (Virtuelt møde) men vi vil gerne tilbyde den første udsendelse til kr. 5.000 + moms, så I kan prøve os af med en intro-rabat.

Vi streamede Julegudstjenesten fra Bjæverskov Kirke.

Julegudstjeneste fra Bjæverskov kirke

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

    Vi vender tilbage så snart vi har modtaget din anmodning!


    Hop t Top