Køge.tv Events

Lifestreaming – det moderne TV.

Livestreaming betyder at vi filmer dit event med ét eller flere kameraer, og sender det ud som online video. Dvs. live, ligesom alm. flow TV, bare på internettet istedet.
Vi sender typiskt på YouTube og/eller Facebook som rigtig mange mennesker benytter, men vi kan også sende dit event privat! Det kan enten gøres ved at oprette en lukket Facebook gruppe, som kun inviterede brugere har adgang til, eller ved at sende dem et hemmeligt link til streamingen.

De hyppigster opgaver for vore kunder er:
– Virtuelle møder
– Studieoptagelser, dvs. Interviews og Præsentationer
– Streaming af Foredrag, Konferencer og Generalforsamlinger
– Streaming af Sportsevents og Klubturneringer

Køge.tv Events

Streaming samler dit publikum – trods Corona!

Specielt i denne Coronatid, hvor man ikke kan mødes mange mennesker til diverse arrangementer, giver streaming af arrangementet rigtig god mening, og kan også være en god forretning, idet du med streaming faktisk kan nå ud til flere, end der måske fysiskt kunne være til dit event.

Men udover at kunne nå flere seere med dit event, så kan du også aktivere dit publikum mere effektivt online, idet seerne nu har mulighed for både at kommentere, stille spørgsmål og dele oplevelsen i deres netværk undervejs, hvilket giver dig et endnu større publikum, og øge opmærksomheden om dit event!

 

Køge.tv Events

Hvorfor Køge.tv som streamingpartner ?

Fordelen ved at anvende et professionelt produktionsselskab som Køge.tv, er at vi kommer med det professionelle udstyr, og har årelang erfaring med at bruge det!
Vi har professsionel erfaring med at filme dit event fra flere vinkler, og klippe det realtime, så dine seere får en spændende og levende optagelse, og da vi altid optager det vi sender, har du mulighed for at bruge materialet efterfølgende til din markedsføring.
Vi har også mulighed for at sætte tekster på udsendelsen undervejs, dvs. i tekst at præsentere de personer der er med, og sætte både logoer og andet grafiskt materiale på, så seeren får en god informativ oplevelse – noget vi bla. gør stor brug af ved udsendelse af sportsevents og klubturneringer.

Hop t Top