Køge WebTV

Web TV – live TV på Internettet.

Online TV, eller WebTV som det også kaldes, er Køge.tv’s spidskompentence! Vi har vores eget store GreenScreen studie på Værftet.biz i Køge, hvor vi optager fra den store, charmerende gamle bådehal.

Hvad er Online TV ?

Du kan sammenligne formatet i Web TV med en YouTube video – forskellen er blot at WebTV sendes live, dvs. at kameraet streamer direkte ud på internettet. En slags FlowTV, bare på nettet.

Hvad med indholdet ?

Du kan principielt streame alt via WebTV, og indholdet er typisk noget som har brug for at blive vist så hurtigt som muligt. Køge.tv har fx. streamet Fodbold, Dart og Gudstjenester. Vi kan dog også streame Interviews og diverse taler og foredrag, ligesom undervisning egner sig fint som indhold til Online TV.

Web TV Fodbold HB Koege - AGF

Køge.tv streamede kampen HB Køge – AGF på Køge Stadion d. 29/9-2020 hvor HB vandt 3-0
Kampen blev streamet på MyCujoo og Facebook så alle fans kunne fælge kampen.
Se uddrag fra streamingen her!

WebTV Bjæverskov Kirke

Køge.tv streamede Julegudstjenesten d. 24/12-2020 fra Bjæverskov Kirke, hvor præsten Daniel Ranield Thomsen holdt en smuk prædiken.
Lad os streame din næste gudstjeneste.
Se hele Julegudstjenesten her!

WebTV Køgespejderne

Køge.tv havde Peter Erkmann i studiet i nov. 2020 til en snak om Køgespejdernes udfordringer i en coronatid. Interviews og præsentationer på greenscreen er vores speciale.
Se hele interviewet her!

Vi streamer både fra vore kunders events og hjemme fra vores studie på Værftet.biz i Køge. Fordelen ved at streame fra studiet, er at vi har et 100% sikkert setup af lys, lyd og en fiber internet-forbindelse på 1Gbit, så vi altid kan streame i høj opløsning!

Hop t Top